Informatie voor bezoekers

GroenTechniek Holland is een totaalevenement dat alles biedt voor beheer en onderhoud van wat groeit & bloeit in de openbare ruimte. Hoveniers, sportpark- en golfbaanbeheerders, gemeentes & provincies, waterschappen, wegenbeheerders, recreatiebedrijven, loonwerkers, werkvoorzieningsschappen, inkopers tuincentra & doe-het-zelf winkelformules, verhuurbedrijven en een ieder die professioneel actief is/wil worden in de groene openbare ruimte is welkom. Zowel eigenaren, berijders, monteurs, medewerkers als beheerders.

Naast de nieuwste cirkel- & kooimaaiers, tuin & park trekkers, machines, gereedschap, installaties en onderdelen die getoond worden door fabrikanten, importeurs en dealers, komt de bezoeker ook in contact met aanverwante producten uit de groene sector, informatie van financiële adviseurs, belangenorganisaties en dienstverleners.
 

Waar vindt u GroenTechniek Holland 2015

GroenTechniek Holland 2015 vindt plaats op het evenemententerrein van Walibi Holland, centraal gelegen in Nederland, in de Flevopolder. Vanuit alle windstreken is het evenement prima bereikbaar, zowel met eigen als openbaar vervoer. Er is ruime gratis parkeergelegenheid voor deelnemers en bezoekers op een steenworpafstand van de expositievelden, maximale looptijd is 5 minuten tot de entree.

Het terrein is zeer omvangrijk en uitermate geschikt voor zowel exposities binnen als demonstratie buiten, zonder restricties te hoeven opleggen aan de grootte van de stands van exposanten. De bezoeker kan hier werkelijk z’n hart ophalen en alle mogelijke maaiers, trekkers, machines en apparatuur bekijken, vergelijken en zelf besturen. Dit alles is een unieke combinatie voor een groen evenement in Nederland.