Nieuws

GroenTechniek Holland werkt samen met veel brancheverenigingen

Om alle professionals in de openbare, groene ruimte uit te nodigen voor een bezoek aan het nieuwe GroenTechniek Holland werken we samen met talrijke brancheverenigingen van onder meer loonwerkers, hoveniers, groenvoorzieners, boomspecialisten, recreatieondernemers, golfbaanbeheerders en begraafplaatsbeheerders. Alle leden van onder meer ZLTO, de Vereniging voor Hoveniers en Groenvoorzieners (VHG), de loonwerkersvereniging Cumela, Fedecom (ofwel het onlangs gefuseerde Federatie AgroTechniek en COM), de Vereniging van recreatieondernemers (Recron), de Branchevereniging Ondernemers Begraafplaatsbeheer (BVOB), de Nederlandse Vereniging van Golfaccommodaties (NVG) en de Nederlandse Greenkeepers Associatie (NGA) worden uitgenodigd om zich vooraf te registeren met een toegangscode die ze via hun eigen branchevereniging krijgen. Met de entreekaart die de bezoekers ontvangen hebben ze gratis en snel toegang tot het evenement. 

Volgeboekt met 150 deelnemers en ruim 400 merken op 12,5 hectare

Goed nieuws: met 150 deelnemers die ruim 400 merken vertegenwoordigen op 12,5 hectare is het nieuwe vakevenement GroenTechniek Holland 2013 volgeboekt! We creëren op dit moment extra m2 op het terrein om ook bedrijven die zich nu nog aanmelden een plaats te kunnen geven.

Alle marktleiders en toonaangevende merken zijn met exposities én demonstraties groots van de partij op Walibi Holland in Biddinghuizen. Voor de demo’s van de vele machines en gereedschappen wordt de grasmat zelfs opnieuw ingezaaid.

Daarmee biedt dit nieuwe, tweejaarlijkse totaalevenement van dinsdag 10 tot en met donderdag 12 september 2013 alles voor professionals in de groene, openbare ruimte.

4.000 maaiers, trekkers, werktuigen en handgereedschappen

In totaal zijn er zo’n 4.000 maaiers, trekkers, werktuigen en handgereedschappen om te bekijken, vergelijken én zelf te besturen.

Alle professionals in de groene openbare ruimte zijn welkom,  waaronder hoveniers, sportpark- en golfbaanbeheerders, medewerkers van gemeenten, waterschappen, werkvoorzieningsschappen en verhuurbedrijven, wegenbeheerders, recreatiebedrijven, loonwerkers, inkopers van tuincentra en doe het zelf winkelformules. Niet alleen de eigenaren, maar ook berijders, monteurs, medewerkers en beheerders.

Opvallende noviteiten bekroond met Gouden Klavertje Vier

Onder de 150 deelnemende bedrijven zijn alle marktleiders aanwezig uit de secties Tuin & Park en Groen & Milieu van de Federatie Agrotechniek. Daarnaast zijn er volop aanbieders van maaimachines, (compact) trekkers, grondverzet voor tuin en park en professioneel tuin en parkgereedschap en alles op het gebied van recycling, beregening, onkruidbestrijding en bemesting, grafdelving, reiniging en gladheidsbestrijding, hoogwerkers, aanhangwagens en elektrisch transport.

De deelnemers lanceren veel nieuwe producten en diensten. Deze dingen mee naar het Gouden Klavertje Vier, de prijs die een vakjury toekent aan de meest opvallende innovatie op de beurs. De winnaar wordt bekendgemaakt op de eerste beursdag, dinsdag 10 september.

Gratis entree én gratis dichtbij parkeren

GroenTechniek Holland is van dinsdag 10 tot en met donderdag 12 september dagelijks open van 10 tot 18 uur. U kunt gratis een entreekaart reserveren op www.groentechniekholland.nl, waarna u snel en makkelijk toegang heeft bij de ingang. Bovendien kan iedereen, zowel deelnemers als bezoekers, dichtbij én gratis parkeren op de nabijgelegen parkeerterreinen.

  

In de media

INTERVIEW OMROEP FLEVOLAND 8 MEI 2013

Luister hier naar het interview van beursmanager Willem Bierema op Omroep Flevoland van 8 mei over de nieuwe beurs Groentechniek Holland 2013 van 10 t/m 12 september in Walibi Biddinghuizen!

Neem voor meer informatie contact met looijmans@groentechniekholland.nl , tel. 038-422 3440 of 06-54680742