100% dochter van Fedecom

De vereniging Fedecom, opgericht op 25 juni 2013, bestaat uit bijna duizend leden. Lid zijn alle ca. 250 leden van voorheen Federatie Agrotechniek (waaronder fabrikanten en importeurs) en ca. 700 leden van Centraal Orgaan Mechanisatietechniek (dealers). Ongeveer 10.000 medewerkers zijn werkzaam bij deze bedrijven. 

Jint van Dijk is naast vice-voorzitter van het bestuur van Fedecom ook directievoorzitter van GroenTechniek Holland B.V, dat 100% dochter is van de Fedecom. Deze BV is opgericht om GroenTechniek Holland te organiseren op Evenemententerrein Walibi in Biddinghuizen, voor zowel leden als niet-leden van Fedecom.

Overigens is deze BV een zusterorganisatie van AgroTechniek Holland BV, ook 100% eigendom van Fedecom, die in 2010 en 2012 twee zeer succesvolle agro-evenementen neerzette voor ruim 50.000 akkerbouwers, veehouders en loonwerkers.

GroenTechniek Holland 2013 is de enige vakbeurs voor bedrijven actief in de openbare groene ruimte in Nederland.

www.fedecom.nl

‘One stop shop’ voor professionals werkzaam in groene, openbare ruimte

GroenTechniek Holland is een totaalevenement dat alles biedt voor beheer en onderhoud van alles wat groeit en bloeit in de openbare ruimte. Voor een ieder die professioneel actief is of wil worden in de groene openbare ruimte, waaronder hoveniers, sportpark- en golfbaanbeheerders, gemeentes, waterschappen, wegenbeheerders, recreatiebedrijven, loonwerkers, werkvoorzieningsschappen, inkopers tuincentra, doe het zelf winkelformules en verhuurbedrijven. Niet alleen eigenaren, maar ook berijders, monteurs, medewerkers en beheerders.