Informatie voor bezoekers

GroenTechniek Holland is een totaalevenement dat alles biedt voor beheer en onderhoud van wat groeit & bloeit in de openbare ruimte. Hoveniers, sportpark- en golfbaanbeheerders, gemeentes & provincies, waterschappen, wegenbeheerders, recreatiebedrijven, loonwerkers, werkvoorzieningsschappen, inkopers tuincentra & doe-het-zelf winkelformules, verhuurbedrijven en een ieder die professioneel actief is/wil worden in de groene openbare ruimte is welkom. Zowel eigenaren, berijders, monteurs, medewerkers als beheerders.

Naast de nieuwste cirkel- & kooimaaiers, tuin & park trekkers, machines, gereedschap, installaties en onderdelen die getoond worden door fabrikanten, importeurs en dealers, komt de bezoeker ook in contact met aanverwante producten uit de groene sector, informatie van financiële adviseurs, belangenorganisaties en dienstverleners.

Gratis entree én gratis dichtbij parkeren

GroenTechniek Holland 2015 is voor publiek open:

Dinsdag 8 september 10.00 - 17.00 uur
Woensdag 9 september 10.00 - 17.00 uur
Donderdag 10 september 10.00 - 17.00 uur

Parkeren

Gratis

Toegang

Gratis voor vakbezoekers 

GroenTechniek Holland is van dinsdag 8 tot en met donderdag 10 september dagelijks open van 10 tot 17 uur. U kunt gratis een entreekaart reserveren op deze website, waarna u snel en makkelijk toegang heeft bij de ingang. Bovendien kan iedereen, zowel deelnemers als bezoekers, dichtbij én gratis parkeren op de nabijgelegen parkeerterreinen.

Komt u met het openbaar vervoer? GroenTechniek Holland zet, tijdens de beursdagen, pendelbussen in tussen station Dronten CS en het GroenTechniek Holland Walibiterrein. Deze pendeldienst zal vanaf 09:30 rijden vanaf Dronten CS. Op het station zal u door middel van verwijzingsborden naar de pendelbussen geleid worden. Retourritten worden vanaf 14:30 ingezet vanaf Walibi Holland naar Dronten CS. De laatste rit gaat om 17:00 uur.

Waar vindt u GroenTechniek Holland 2015

GroenTechniek Holland 2015 vindt plaats op het evenemententerrein van Walibi Holland, centraal gelegen in Nederland, in de Flevopolder. Er is ruime gratis parkeergelegenheid voor deelnemers en bezoekers op een steenworpafstand van de expositievelden, maximale looptijd is 5 minuten tot de entree.

Op de website van Walibi Holland vindt u een handige routeplanner.

Walibi Holland

Spijkweg 30

8256 RJ Biddinghuizen

Het terrein is zeer omvangrijk en uitermate geschikt voor zowel exposities binnen als demonstratie buiten, zonder restricties te hoeven opleggen aan de grootte van de stands van exposanten. De bezoeker kan hier werkelijk z’n hart ophalen en alle mogelijke maaiers, trekkers, machines en apparatuur bekijken, vergelijken en zelf besturen. Dit alles is een unieke combinatie voor een groen evenement in Nederland.