Noviteiten Gouden Klavertje vier

image

Bomenrooierij Roest - TMK Bomenknipper

De TMK bomenknipper is een nieuwe manier van knippen door het vaste snijblad. Hierdoor is het sterker dan de machines die al op de markt zijn maar tevens werkt het sneller en is goedkoper in de aanschaf. Kortom… wie wil dat nu niet??

Lees meer
image

Herco Machinery - ECOLAWN APPLICATOR ECO 250

De zelfaangedreven topdresser ECO 250 van het Canadese Ecolawn Applicator werd ontwikkeld door professionals in grasonderhoud. Het innovatieve van deze machine schuilt in het feit dat hij veel features van grotere en complexere machines heeft, maar tegelijkertijd bijzonder compact en lichtgewicht is. Dit betekent niet alleen dat hij makkelijk te vervoeren is, maar ook dat hij in beperkte ruimtes inzetbaar is.

Lees meer
image

Robomow- Robotgrasmaaier

Robomow introduceert kleinste en meest betaalbare robotgrasmaaier ooit! Robomow, fabrikant van robotgrasmaaiers, presenteert dit seizoen de nieuwste serie robotgrasmaaiers: de RX-modellen. Deze robotmaaiers zijn speciaal ontworpen voor tuinliefhebbers met kleine gazons om de klus van het grasmaaien sneller, gemakkelijker en efficiënter te kunnen doen. De RX-modellen treden in de voetsporen van de succesvolle voorgangers: de RS- en RC-modellen. De nieuwe serie maait zowel kleine patio’s als gazons van 200 m2 en, onder de juiste omstandigheden, zelfs grasvelden tot 300 m2.

Lees meer
image

SIEMO BV - Obstakelmaaier

SIEMO BV heeft een obstakelmaaier ontwikkeld. Deze machine vervangt de handmatige bosmaaier. De SIEMO obstakelmaaier kan al het gras, rondom obstakels zonder te beschadigen machinaal bijmaaien en kan vooraan een werktuigendrager, een trekker of een minishovel gehangen worden.

Lees meer
image

Van den Born - ERGO Kipper

Van den Born Carrosserie heeft voor de groensector speciale voertuigen ontwikkelt voor het vervoeren van houtsnippers en snoeiafval. Deze opbouwen zijn voorzien van een ERGO/ARBO keurmerk en een CE Markering.

Lees meer