Noviteiten Gouden Klavertje vier

image

ADLER - ADLER Flexi Infrarood onkruidbrander

De Flexi is ontwikkeld voor moeilijke toegankelijke plekken zoals vluchtheuvels, bushaltes en kleine tuinen. Door het eenvoudig inklappen en compacte bouw past deze onkruidbrander in bijna elke kofferbak.

Lees meer
image

Andreas Stihl NV - STIHL FSA 130 accubosmaaier

De STIHL FSA 130 accubosmaaier voor professioneel groenonderhoud kan zonder gehoorbescherming gebruikt worden

Grote oppervlakken maaien en onkruidvrij maken: tot nu toe was dat een opdracht voor bosmaaiers met een benzinemotor. Nu biedt STIHL professionele gebruikers een bijzonder krachtig alternatief: de nieuwe accubosmaaier FSA 130. Aangedreven door een krachtige lithium-ionaccu van 36 V uit het STIHL PRO AccuSysteem,

Lees meer
image

Andreas Stihl NV - Stihl HSA 94 R en HSA 94 T

Stil én bijzonder krachtig - de nieuwe professionele accuheggenscharen STIHL HSA 94 R en HSA 94 T
Terugsnoeien, trimmen of in vorm snoeien - met de nieuwe accuheggenscharen STIHL HSA 94 R en HSA 94 T beschikken professionele gebruikers voor het eerst over een accuheggenschaar die evenwaardig is aan de STIHL HS 82 R/T, de krachtigste en meest verkochte benzineheggenschaar in de professionele groensector in de BeNeLux.

Lees meer
image

Andreas Stihl NV - iMow TeaM

VIKING presenteert een wereldprimeur - het iMow TeaM: een team robotmaaiers tot uw dienst. Het Dream Team van grote gazons.
VIKING heeft zijn iMow MI 632 M uitgerust met de capaciteit om in team te werken en zo zeer grote grasvelden van meer dan 4000 m² professioneel te onderhouden, zoals golfterreinen, voetbalvelden, parken of grasperken rond openluchtzwembaden. Intelligente software verbindt de robotmaaier met het iMow TeaM, zodat meerdere machines gelijktijdig en volledig autonoom grote oppervlakken kunnen onderhouden. Een team bestaat uit minimaal twee en maximaal tien iMow maaiers.

Lees meer
image

Aspen D: hernieuwbare en schone dieselbrandstof

De Zweedse fabrikant Lantmännen Aspen, bekend van de meest wereldwijd gebruikte alkylaatbenzine, introduceert een Aspen dieselbrandstof speciaal ontwikkeld voor gebruikers van dieselmachines. De dieselbrandstof is voor negentig procent geproduceerd van hernieuwbare grondstoffen.

Lees meer
image

Beelen Machines - Fast Freddy

De Fast Freddy biedt u de mogelijkheid om vele soorten kabels en slangen met grote diameter te wikkelen en te organiseren. U kunt de Fast Freddy overal plaatsen en met een handomdraai slangen en verlengsnoeren netjes en georganiseerd oprollen, stapelen en achterlaten.

Lees meer
image

Bomenrooierij Roest - TMK Bomenknipper

De TMK bomenknipper is een nieuwe manier van knippen door het vaste snijblad. Hierdoor is het sterker dan de machines die al op de markt zijn maar tevens werkt het sneller en is goedkoper in de aanschaf. Kortom… wie wil dat nu niet??

Lees meer
image

C. van der Pols & Zn. BV - E-Z-GO golfkar RXV ELiTE

Jacobsen en E-Z-GO brengen puur elektrisch (Lithium) op de golfbaan.
Het is een niet geringe prestatie om full elektrisch te presenteren in een range van machines voor op de golfbaan. De E-Z-GO golfkar RXV ELiTE is de eerste golfkar in de wereld met Lithium batterijen! De besparing van 126 kg op een eigen gewicht van 430kg is 30% minder!

Lees meer
image

C. van der Pols & Zn. BV - Mechron UTV

Kioti brengt nieuwe Mechron UTV als Europese primeur op de Pols/Kioti stand 1.29 veld A

De opvolger van de Kioti Mechron UTV 2210 wordt de 2450. De Zuid-Koreaanse fabrikant is wereld wijd zeer succesvol met het 4 wiel aangedreven diesel ruw terrein voertuig. De 24 pk sterke watergekoelde diesel, sperdifferentieel op de achteras, te belasten tot 750kg heeft een verfijnde CVT aandrijving gekregen

Lees meer
image

C. van der Pols & Zn. BV - Ransomes MP serie cirkelmaaiers

Keuze in maaibreedte bij Ransomes nog verder uitgebreid

De Ransomes MP serie cirkelmaaiers heeft de meeste keuze in maaibreedte op de markt.
3-delige cirkelmaaiers zijn er met een werkbreedte van 300, 330, 350, 430 en 490 cm. Door de nieuwste bouwwijze met speciaal staal is het eigen gewicht van de machine geminimaliseerd. Het vermogen wat nodig is voor transport en maaien is dan ook zo optimaal dat echte brandstof besparing een feit is.

Lees meer
image

C. van der Pols & Zn. BV - Smithco XL70 Greenroller

Smithco XL70 Greenroller op GTH bij Pols op stand 1.29 Veld A

De nieuwe XL70 greenroller van Smithco is een unieke machine en de enige roller op de markt met een werkbreedte van 1,78mtr.
Door zijn 3 landrollen met een diameter van 20cm is hij uitermate stabiel en volgt de ondulaties in de green perfect.

Lees meer
image

DCM - O2-Natuurgras

In 2016 is het O2-Natuurgras concept ontwikkeld om onze sportgrasvelden op een hoger kwaliteitsniveau te brengen en te houden.
Het O2-concept zorgt voor een natuurgrassportveld wat 300-uur kan worden bespeeld.
Daarnaast wordt de grasbezetting, vlakheid en waterafvoer gegarandeerd voor maar liefst 10 jaar! Buiten de garanties, wordt het ook 10-jaar lang op de meest duurzame manier onderhouden. De aanleg- en onderhoudskosten zijn een vast bedrag.

Lees meer
image

DEWALT - 54V XR FLEXVOLT platform

54V XR FLEXVOLT de kracht van gesnoerd, de vrijheid van snoerloos!

Met onze 54V machines kan je dankzij het nieuwe FLEXVOLT platform genieten van de vrijheid van een accumachine en heb je de kracht van een gesnoerde machine. Bovendien zijn de XR FLEXVOLT accu’s terugwerkend compatibel me alle 18V XR machines.

Lees meer
image

De Boer Drachten - PowerWorks Accutuinmachines

Nieuw in de Nederlandse markt zijn de 60 en 82 Volt accutuinmachines van het merk PowerWorks. Deze unieke machines zijn niet alleen beter voor het milieu, maar ook voor de gebruiker. De revolutionaire accutechnologie zorgt voor langere looptijden dan u tot nu toe gewend bent. Bovendien laadt de accu snel weer op, waardoor u snel weer verder kunt werken.

Lees meer
image

ECHO - HC-2810ESR

Ontdek de nieuwe HC-2810ESR, een heggenschaar voor professionals!
Deze heggenschaar onderscheidt zich door een nieuw drijfwerkhuis en de dubbele messen met een effectieve snijlengte van 62,4 cm en een snijsnelheid van 4.670 bewegingen per minuut.

Lees meer
image

ETESIA SAS - ETESIA ExxDrive

De Etesia Exx Drive is een ruwterreinmaaier met afstandsbesturing door middel van een iPad.

Lees meer
image

ETESIA SAS - ETESIA Hydro 80 E-Connect MKHP4

Machine kan verbonden worden d.m.v. een app aan uw computer of smartphone.
Hierdoor zijn makkelijk de gebruikershandleiding te downloaden en ook de uren van de maaitijd en de onderhoudsinterval.

Lees meer
image

Empas - MCB Twin

Nieuw: MCB Twin
Empas introduceert de nieuwe MCB-Twin heetwaterunit. De MCB Twin is speciaal ontwikkeld om met twee personen tegelijk te werken.

Lees meer
image

Energreen Srl - Energreen ILF B 1200

Vandaag stellen wij u onze nieuwe zelfrijdende machine ENERGREEN ILF B 1200 voor: een werkelijk unieke en speciale machine, ontworpen en gebouwd voor de absolute experts die werken met betrouwbare machines die uitzonderlijk presteren. ENERGREEN ILF B 1200 is het perfecte voorbeeld van de technologische innovatie die “breekt” met de traditionele ontwerpfilosofie rond het maken van “werkmachines” die vooral gebaseerd zijn op het passen bij agrarische tractoren en graafmachines of het aanpassen van deze machines.

Lees meer
image

Etramo BVBA - TRUXTA BENDie Mini Dumper

Tufftruk Limited heeft een reeks uiterst wendbare en soepel te bedienen gemotoriseerde TRUXTA minidumpers ontwikkeld met een elektrische, benzine- of dieselmotor.

De nieuwe BENDie 4x4 minidumper bereikt zelfs de kleinste hoeken. Met zijn breedte van amper 73cm B300 of 85cm B450 is de TRUXTA 4x4 echt compact en bereikt hij plaatsen waar andere machines niet bij kunnen.

Lees meer
image

Feedtuber - Bio Bagger

Bio Bagger: de innovatieve machine voor flexibele opslag en bewerking van biomassa

Er komt steeds mee aandacht voor biomassa, als grondstof voor nieuwe producten. Feedtuber speelt in op deze ontwikkeling met de introductie van de Bio Bagger voor opslag en bewerken van biomassa met een flexibel opslag systeem.

Lees meer
image

Frisian Motors - FM-170 zero turn maaier

Europese primeur!

De volledig elektrische FM-170 zero turn maaier van Frisian Motors. Een volwaardige zero-turn maaier voor groot particulier en semiprofessioneel gebruik. Sturen doe je met 2 stuurhendels die elk een wielmotor bedienen.

Lees meer
image

GKB - GKB Infill Remover

GKB Infill Remover: de innovatieve manier om infill (rubber, zand, kurk, etc.) uit verschillende types kunstgras te halen.

Er is de afgelopen periode veel aandacht geweest voor infill in het kunstgras. Schadelijk of niet, met de Infill Remover kunt u het infill op een efficiënte manier uit het sportveld halen. De Infill Remover werkt met een borstel het infill op de transportbanden. Met behulp van de opvoerband kunt u het infill eenvoudig opvangen. Deze opvoerband wordt voor transport bovenop de machine geklapt.

Lees meer
image

Haecksler - Easy Rider

Nieuw in 2017: de Haecksler 4 Easy Rider. Deze versnipperaar helpt de boomverzorger bij het rijden over ruw terrein, dankzij een derde hulpwiel met geïntegreerde elektromotor.
Omdat we onze compacte versnipperaars licht en manoeuvreerbaar willen houden, is voor een eenvoudige oplossing gekozen. Het Easy Rider hulpwiel levert de hovenier of boomverzorger veel gemak, met name wanneer de machine over ruw of hellend terrein tot bij het werk wordt gebracht. Laden en lossen gaat heel vlot, de versnipperaars kunnen mee in de bus.

Lees meer
image

Heatweed Technologies - Invasieve Soorten Reductie Programma

Van gemeenten tot golfbaaneigenaren, van groenvoorzieners tot wegbeheerders, niemand kan meer om het onkruid ‘Japanse Duizendknoop’ heen. In de media is al ruimschoots aan bod gekomen dat deze invasieve soort de omgeving overheerst door ernstige schade aan planten, biodiversiteit en culturele omgeving aan te richten. Deze beruchte woekeraar verdrijft in het ergste geval ook de inheemse planten.

Lees meer
image

Herco Machinery - ECOLAWN APPLICATOR ECO 250

De zelfaangedreven topdresser ECO 250 van het Canadese Ecolawn Applicator werd ontwikkeld door professionals in grasonderhoud. Het innovatieve van deze machine schuilt in het feit dat hij veel features van grotere en complexere machines heeft, maar tegelijkertijd bijzonder compact en lichtgewicht is. Dit betekent niet alleen dat hij makkelijk te vervoeren is, maar ook dat hij in beperkte ruimtes inzetbaar is.

Lees meer
image

HillTip - IceStriker 550 in combinatie met een Goupil G4

Duurzame nat- en droogzoutstrooier met optimale laadcapaciteit
De Hilltip Icestriker 12 Volt zoutstrooier wordt vervaardigd van polyethyleen en RVS onderdelen en is speciaal ontworpen voor lichte bedrijfsvoertuigen; de combinatie met een Goupil G4 elektrisch bedrijfsvoertuig maakt dit tot een duurzame nat- en droogzoutstrooier met optimale laadcapaciteit: de basis voor een kostenefficiënt, milieuvriendelijk, elektrisch voertuig dat efficiënt ingezet kan worden voor de gladheidsbestrijding.

Lees meer
image

Husqvarna Nederland BV - Husqvarna Automower® met Fleet Services 2.0

Husqvarna Nederland introduceert een nieuwe range professionele robotmaaiers Automower® in 2018. De Automower® 520 en de Automower® 550 zijn speciaal ontwikkeld om de trend richting de robotisering van het gazononderhoud in te kunnen vullen. De basis van de Automower® 520/550 is gebaseerd op het reeds ruim 20 jaar bewezen Automower® concept wat het gazon onderhoud met een laag energieverbruik – het concept van een grazend dier.

Lees meer
image

Husqvarna Nederland BV - Husqvarna Rider Collect

Husqvarna Nederland introduceert een compleet nieuw concept frontmaaiers met opvang, Husqvarna Rider Collect 318T en Husqvarna Rider Collect 320Ts AWD.

De basis van deze frontmaaier collect is ons reeds bekende Husqvarna Rider concept: wendbaar, compact, comfortabel, frontmaaier. Het is Husqvarna gelukt om een uniek opvangsysteem te ontwikkelen die onder alle omstandigheden vangt!

Lees meer
image

IFOR Williams - Q-Serie Trailer

Ifor Williams biedt met haar Q-serie een trailer aan die gemakkelijk te trekken is door een quad of andere kleinere voertuigen. Ideaal dus om in moerassige gebieden, bossen, moeilijk bereikbare plaatsen toch het nodige werk te kunnen uitvoeren.

Lees meer
image

Jean Heybroek BV - De Toro TimeCutter® MyRide®

De Toro TimeCutter® zero turn maaiers kennen inmiddels een lange schare van tevreden gebruikers. De zero turn maaiers zijn wendbaar en halveren de maaitijd ten opzichte van conventionele maaiers met stuur. De nieuwe ToroTimeCutter® XS serie is uitgerust met het unieke en comfortabele MyRide® veringsysteem

Lees meer
image

Kärcher BV - 50V Accugereedschaplijn

Karcher introduceert tijdens de GTH hun complete 50 V accugereedschaplijn voor de professionele gebruiker met een snellader voor de 3 in capaciteiten leverbare losse accu's en de ruggedragen accu.

Lees meer
image

Kärcher BV - MC 130

De MC 130 plus met de 67 pk Kubota Stage Tier V motor incl. roetfilter met ruimzicht cabine word op de GTH geïntroduceerd als 2-zits werktuigdrager inkl. 3-punts fronthef in winterdienst uitvoering.

Lees meer
image

Kärcher BV - MIC 42

MIC 42 werktuigdrager met als enigste in zijn klasse incl Stage
• Tier V dieselmotor die al aan de emmissie uitstoot eisen van 2019 voldoet.
• Tevens is deze werktuigdrager ook om te bouwen tot veegzuimachine

Lees meer
image

Kärcher BV - Stoll 1.10 mtr maaidek

Karcher introduceert het Stoll 1.10 mtr maaidek incl. opvangsysteem voor de MIC 34 Compactwerktuigdrager. De naar elkaar draaiende messen transporteren het gemaaide gras door de zuigbuis tussen de voorwielen onder de cabine door naar de 500 ltr. container met zuigventilator.

Lees meer
image

Kärcher BV - W-jet

W-jet aanbouwwerktuig t.b.v. onkruidbestrijding d.m.v. mix van diesel en water door een Jet motor te persen. Hierdoor ontstaat zonder vlam een temperatuur van 450 graden en kan men 4-5 km per uur rijden wat de capaciteit per dag 100% verdubbeld.

Lees meer
image

Kärcher BV - Zonnenpaneelreiniger

Zonnepanelen zijn in en behouden alleen hun maximale rendement als men ze op tijd reinigt. 'Zonnepaneelvelden' raken ook in Nederland ingeburgerd en Karcher zou Karcher niet zijn als men voor het reinigen met capaciteit geen oplossing voor heeft.

Lees meer
image

Matador BV - De Matador M-@M-TRAC Power Pack 2-wielig elektrisch

Alleskunner van de eerste order!
Deze 14 Pk één-assige Power Pack is de energiebron voor uw veegmachine, maaimachine, sneeuwploeg, sneeuwschuiver, hakselaar,
kooimaaier, cirkelmaaier, bosmaaier, vervoersmiddel, ploeg, grondfrees, cultivator, trekker, duwer, spitmachine, etc.

Lees meer
image

Matador BV - De Matador M-E-BARROW

De Matador M-E-BARROW
Elektrisch aangedreven kruiwagen.

Zeer energiezuinige en traploos regelbare elektrische kruiwagen!
Deze elektrische kruiwagen neemt

Lees meer
image

Mechan Cultuurtechniek - Holder C70 + SX1200 veegunit.

Door de nieuwe wetgeving voor onkruidbestrijding word vegen weer een belangrijk thema.
Met de nieuwe SX 1200 en de SK 1200 biedt Holder 2 geavanceerde veegmachines welke speciaal zijn ontwikkeld voor hun werktuigen programma.

Lees meer
image

Mechan Cultuurtechniek - STAMA Mini Truck

Het gaar hierbij om de nieuwe STAMA Mini Truck van het Deense merk GMR.
GMR heeft een complete lijn met elektronische voertuigen.

Deze machine is voorzien van een 1,7 kW elektromotor met een Lithium accu pakket voor de rijaandrijving en het kippen van de bak.
De complete bestuurdersplaat inclusief het stuurconsole kan bij deze machine 180° gedraaid worden. Hierdoor kan de gebruiker kiezen of hij bij b.v. transport voorop zit en de bak achter zicht heeft of bij b.v. werkzaamheden over de werkbak heen kijkt tijdens het rijden. Daarnaast kan de bak 180° draaien en is in alle richtingen kipbaar.

Lees meer
image

Mechan Cultuurtechniek - Schliesing 425EX

Deze machine is voorzien van een nieuwe Hatz 4 cilinder common rail motor en levert 36,4 kW (49,5 pk). De motor voldoet nu aan de Stage 3b emissie eis en heeft een maximale hout invoer van Ø 22 cm. Alle voordelen van de common rail motor komen hierbij volledig ten goede aan de gebruiker

Lees meer
image

Milati - Agria 9600

Agria gepresenteerd op de GTH 2017. De AGRIA 9600 is leverbaar in 80cm en 112cm en volgend seizoen komt het kleine broertje uit de Agria 9500 met een werkbreedte van 60cm.
Alle 3 de modellen beschikken over het zogenoemde hybrid drive concept. Daarbij drijft een brandstofmotor een dynamo aan die weer stroom opwekt die wordt opgeslagen in een 48 volts accu. Deze accu levert de stroom aan twee grote elektromotoren die de rupsen aandrijven. De elektrische aandrijving maken de besturing erg nauwkeurig.

Lees meer
image

Milati - Allett Liberty

Milati go for zero emission, de Allett Liberty accu-kooimaaier is hier een groot voorbeeld van. Op dit moment is accu gereedschap zeer in opkomst en het Britse Allett Mowers welke is gespecialiseerd in kooimaaiers, zowel voor professioneel gebruik zoals voor FC Twente en De Keukenhof als voor semi-professioneel en particulier gebruik., speelt hier ook op in en komt deze zomer uit met een noviteit op de markt namelijk de accu-kooimaaier.

Lees meer
image

Milati - Fleet Maqa

Fleet Linemarkers hebben begin dit jaar op de Engelse markt tijdens de BTME Harrogate beurs de Fleet Maqa geintroduceerd. De Fleet Maqa is een GPS gestuurde belijningskar, welke gebaseerd is op de Fleet Combi 3 belijningskar.
De Fleet Maqa is voorzien van een 25 liter tank voor belijningsmateriaal, 7 liter voor schoonwater tank en een GPS ontvanger gemonteerd op de spuitkop geleiding.
Op de Fleet Maqa zit een Tablet gemonteerd, welke gekoppeld is met een GPS steun ontvanger, welke op de midden van het veld geplaatst wordt.

Lees meer
image

Milati - Turfrake van Allet Mowers

Milati heeft van de fabrikant ALLETT MOWERS het product “Turfrake”

De Turfrake is een rondsel welke nu gemonteerd zit in de Allett C34, (cassette machine) en voorzien is van 92 rakes (harkjes).
Deze Turfrake wordt op dit moment gebruikt door FC Twente en tijdens de EK Dames werd de Turf rake gebruikt in het Sparta stadion en op het trainingsfaciliteit van het Franse dames voetbal team in Zwijndrecht.

Lees meer
image

New Holland - Boomer 50 2 zitter

Op de derde editie van de GTH beurs presenteert New Holland de Boomer 50 2 zitter. Deze trekker heeft een 47 pk dieselmotor en is voorzien van een hydrostatische transmissie. De trekker heeft een bredere cabine als standaard en biedt 2 volwaardige lucht geveerde stoelen. De cabine is standaard voorzien van een kachel, ventilator en radio maar kan optioneel ook voorzien worden van een geïntegreerde airconditioning.

Lees meer
image

Opel Nederland - Opel Movano JPM Kipper

De Opel Movano JPM Kipper biedt een geweldige combinatie van functies die perfect passen bij het uitvoeren van werkzaamheden waarbij een kiepende laadbak benodigd is. Wanneer u vaak zware lasten vervoert, geeft u vast en zeker de voorkeur aan achterwielaandrijving. Staat wendbaarheid centraal? Dan biedt de Movano JPM Kipper met voorwielaandrijving precies wat u nodig hebt.

Lees meer
image

PERFECT-Van Wamel BV - COMBI-Klepel

PERFECT introduceert de COMBI-klepel, de alleskunner voor het grove én het fijne werk

Dienstverleners in het wegbermbeheer staan bij de aanschaf van een nieuwe klepelmaaier voor de keuze; óf een machine met fijne klepels voor een mooie, rechte snede óf heavy duty klepels voor het écht zware werk, waarbij nog wel eens een stuk hout, een steen of fietswrak de klepelbak passeert.

Lees meer
image

RAMM BV - Noremat VSV met Portil G+ klepelmaaier

De VSV is het eerste in serie gebouwde voertuig specifiek voor onderhoudswerkzaamheden aan verbindings- en autosnelwegen. De machine is ontworpen rondom de machinist met een cabine voorop en ruim zicht naar alle zijden van het voertuig. Het voertuig zelf voldoet aan alle wettelijke eisen om deel te mogen nemen aan het verkeer, zowel tijdens het werk als tijdens transport. De VSV biedt de machinist optimaal gebruiksgemak en comfort opdat onder alle omstandigheden veilig en maximaal gepresteerd kan worden.

Lees meer
image

RAMM BV - Oeliatec Mollen Artiflex®

De Mollen Artiflex is het eerste Onkruidbestrijdingsvoertuig dat in staat is om met kokende waterdruppels, CO2 neutraal te werken. Doordat de modulerende boiler in staat is op biodiesel op basis van plantaardige oliën te verbranden vindt er ook geen hinderlijke roet uitstoot plaats.

Lees meer
image

Robomow- Robotgrasmaaier

Robomow introduceert kleinste en meest betaalbare robotgrasmaaier ooit! Robomow, fabrikant van robotgrasmaaiers, presenteert dit seizoen de nieuwste serie robotgrasmaaiers: de RX-modellen. Deze robotmaaiers zijn speciaal ontworpen voor tuinliefhebbers met kleine gazons om de klus van het grasmaaien sneller, gemakkelijker en efficiënter te kunnen doen. De RX-modellen treden in de voetsporen van de succesvolle voorgangers: de RS- en RC-modellen. De nieuwe serie maait zowel kleine patio’s als gazons van 200 m2 en, onder de juiste omstandigheden, zelfs grasvelden tot 300 m2.

Lees meer
image

SIEMO BV - Obstakelmaaier

SIEMO BV heeft een obstakelmaaier ontwikkeld. Deze machine vervangt de handmatige bosmaaier. De SIEMO obstakelmaaier kan al het gras, rondom obstakels zonder te beschadigen machinaal bijmaaien en kan vooraan een werktuigendrager, een trekker of een minishovel gehangen worden.

Lees meer
image

Stierman de Leeuw - Eliet Mega Prof hakselaar

Hoe veel makkelijker is het werk voor een groenvoorziener, wanneer hij bij het opruimen van de het (snoei-)hout niet meer hoeft op te letten of hij spijkers, zand of ander rommel in de machine gooit. Nooit meer kosten voor het repareren van de hakselaar die stuk gegaan is aan ongeoorloofde materialen of hierdoor stilstaat en tijdverlies geeft.

Lees meer
image

Stierman de Leeuw - Pellenc Slimme Acculaadkast

De Pellenc slimme acculaadkast maakt het mogelijk om uw Pellenc accu’s op een innovatieve en intelligente wijze te beheren. De compacte laadkast geeft de mogelijkheid om 10 acculaders inclusief 2 snelladers) tegelijkertijd te beheren. En toch is de kast niet groter dan 800 x 1100 x 400 mm (LXBXH) . Het gewicht zonder opladers is slechts 83 kg en met 10 opladers 96 kg.

Lees meer
image

Stierman de Leeuw - Pellenc ULB1500

Singing in the rain! Pellenc ULB1500
Reken uit je winst als je kunt blijven werken in de regen. En je met die accu ook gerust een hele dag aan het werk kunt blijven (afhankelijk van activiteit en wijze van gebruik) Het is Pellenc gelukt om een accu op de markt te brengen die ook in de regen gebruikt kan worden. Het is de ULIB 1500 een krachtige, duurzame en compacte accu.

Lees meer
image

Ufkes Greentec BV - Greentec CHEETAH 30/80

Ufkes Greentec b.v. komt met Cheetah 30/80

Een houtversnipperaar met hoge capaciteit, maar toch uiterst flexibel!

De Cheetah 30/80 van Ufkes Greentec b.v. is een zware kwaliteit houtversnipperaar met hoge capaciteit, maar licht in gewicht. De versnipperaar heeft een unieke combitrechter, een verstelbare bodem waardoor er zowel met een kraan als met de hand ingevoerd kan worden. In beide gevallen voldoet de machine aan de CE-normering.

Lees meer
image

Van Campen Ecotechniek BV - EcoTrommel

EcoTrommel:

De vol kunststof veegvuilopbouw van EcoTrommel, een innovatief- en origineel Nederlands product.

Lees meer
image

Van Campen Ecotechniek BV - Greenmachines

GreenMachines:

Van Campen Ecotechniek BV toont de GM1ze, de 100% elektrische zwerfvuil zuigmachine van GreenMachines.

Lees meer
image

Van den Born - ERGO Kipper

Van den Born Carrosserie heeft voor de groensector speciale voertuigen ontwikkelt voor het vervoeren van houtsnippers en snoeiafval. Deze opbouwen zijn voorzien van een ERGO/ARBO keurmerk en een CE Markering.

Lees meer
image

Van der Haeghe - Köppl Compakt-Easy E met Köppl eDrive

De eerste professionele hydrostatische aangedreven werktuigdrager zonder verbrandingsmotor
Bij de Compakt-Easy E is de verbrandingsmotor vervangen door de Köppl eDrive, een 48-Volt-Accuaandrijving met geoptimaliseerde prestaties. Köppl zet daarbij in op het beproefde concept met aftakasaandrijving voor werktuigen en de rijaandrijving hydrostatisch.

Lees meer
image

Van der Haeghe BV - Ferris IS® 3200Z

De nieuwe Ferris IS 3200Z professionele zero turn maaimachine gebruikt de nieuwste maaitechnologie om de professionele sector te voorzien van superieure prestaties, kwaliteit en comfort.
- EFI injectiemotor voor verlaagd brandstofverbruik
- Oil Guard – waardoor olie verversen om de 500 bedrijfsuren kan gebeuren.

Lees meer
image

ZHE Trading BV - BCS Volcan K105

Nieuw model BCS Volcan K105 BCS met een Stage IIIB / Tier 4 Kubota common railmotor van 98 pk. Daarnaast heeft deze tractor een elektronisch geregelde rij-koppeling in oliebad voor optimaal en licht te kunnen koppelen.

Lees meer